MIJN VERHAAL

Mijn interesse naar persoonlijke ontwikkeling en gezondheid is niet zo maar ontstaan; Zelf heb ik mijn hele levensstijl omgegooid en dat heeft mij heel veel gebracht.

Dit gun ik jou ook!


Waarom ik mijn levensstijl om heb gegooid?

Bent u benieuwd of u gezonde aanpassingen kunt maken in uw voedingspatroon voor uw gezondheid? Wist u dat stress, darmklachten, burn-out, huidklachten ook gerelateerd is aan voeding?

In het verleden heb ik een lange tijd niet lekker in mijn vel gezeten. Dit uitte zich in extreme onzekerheid tot geen energie om leuke dingen te doen. Ik zat vast en de onzekerheid hield mezelf klein, ook al wist ik dat er veel meer in mij zat. Dit wilde ik niet langer zo dus heb ik besloten om stappen te ondernemen.

Al snel ontdekte ik de kracht van voeding op je gezondheid én besefte ik me dat dit wel eens het moment van doorslag zou kunnen zijn op mijn fysieke en mentale veranderingsproces. 

 

Mijn interesse naar alle bijzondere werkingen van voeding groeide ontzettend. Door opleidingen, cursussen, het lezen van veel boeken en onderzoeken ben ik gaan inzien wat de exacte connectie tussen darmen en het brein is. Het is zo fascinerend om te zien dat bepaalde psychische klachten gerelateerd zijn aan voeding & je darmwerking! Mijn fascinatie hiervoor heb ik doorgezet door mezelf te specialiseren in psyche.

Helaas kwam die onzekerheid toch telkens weer terug ook al zat ik echt goed in mijn vel. Waar komt dat vandaan en waarom blijf ik telkens tegen bepaalde belemmerende overtuigingen aanlopen?

Toen ik mezelf dit af ging vragen ben ik mezelf gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Dankzij onder andere NLP-trainingen heb ik mogen leren met welke stappen ik negatieve situaties naar positieve situaties om kan buigen en hoe ik met mijn belemmerende overtuigingen aan de slag moest. Hoe ik mijn angsten en het verleden kon loslaten en mijn leven kan leven op mijn eigen voorwaarden. Dit zijn hele mooie lessen geweest waar ik ontzettend veel van heb mogen leren. Bepaalde dingen gebeuren in het leven maar, je hebt altijd de keuze hoe je met deze situaties omgaat. Diverse tools hebben mij ontzettend geholpen om sterker in mijn schoenen te staan en op een andere manier naar het leven te kijken. Ik voel me vrij, gelukkig en leef mijn mooiste leven.


Nooit had ik van tevoren kunnen dromen wat al deze veranderingen voor een onwijs positief resultaat zouden hebben! Ik ben mezelf dankbaar dat ik deze stap gezet heb, dat ik me ben gaan verdiepen in de kracht van voeding & persoonlijke ontwikkeling en dat al deze bijzondere effecten zo hebben uitgepakt.

 

Met mijn ervaringen zou ik jou graag willen helpen om in jouw eigen kracht te gaan staan.

Laten we er samen voor gaan. Let’s go!


Mijn wens voor jou?

“Ik wil jou vertrouwen geven, inspireren en motiveren."

 

Choose to sparkle!