LEEFSTIJL COACHING

The key: bewustwording, de juiste voedingsstoffen, balans tussen inspanning én ontspanning en de juiste mindset!

Samen gaan wij ervoor om de ideale gezondheid te bereiken en eventuele klachten te behandelen.


Ben je op zoek naar een holistische benadering om je gezondheidsdoelen te bereiken?

Wil je een levensstijl ontwikkelen die je energie geeft, je immuunsysteem versterkt en je algehele welzijn bevordert?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Ik kan jou begeleiden naar een optimale gezondheid en levensstijl. We nemen jouw huidige levensstijl onder de loep en we gaan een evenwichtige en voedzame levensstijl te creëren die perfect bij jou past.


Waarom kiezen voor een orthomoleculaire leefstijlcoach?

Het antwoord is simpel: we behandelen de oorzaak, niet alleen de symptomen. In plaats van te vertrouwen op tijdelijke oplossingen of snelle diëten, analyseren we je voedings- en leefgewoonten, je lichamelijke conditie en je persoonlijke doelen.

Ik geloof in de kracht van voeding en de juiste balans van voedingsstoffen om je lichaam van binnenuit te ondersteunen en te zorgen dat al je cellen goed met elkaar samenwerken. Dit zorgt onder andere voor een goede stofwisseling, gezonde darmen, minder stress en een sterk immuunsysteem.

Als leefstijlcoach help ik jou met jouw gezondheidsdoelen, we doen niet aan een dieet maar passen je volledige leefstijl aan zodat je op lange termijn verandering merkt. Dit is mogelijk in depraktijk in Maassluis of online.

Wat kun je verwachten van orthomoleculaire leefstijlcoaching?

Ten eerste, individualiteit speelt een grote rol in de aanpak. Geen persoon is hetzelfde en iedereen heeft unieke behoeften. Door een uitgebreide analyse van je gezondheidsgeschiedenis, levensstijl en voedingspatroon, stellen we een gepersonaliseerd plan op dat speciaal op jou is afgestemd.

Ik begeleidt je gedurende het hele proces, motiveer en ondersteun je, en biedt waardevol advies en begeleiding. Geen enkele vraag is te gek. Of je nu wilt afvallen, je energieniveau wilt verhogen, je spijsvertering wilt verbeteren of gewoon een gezondere levensstijl wilt ontwikkelen.

 

Ik geloof in duurzame veranderingen die een leven lang meegaan, zodat je niet gewoon een dieet volgt, maar een gezonde relatie met voeding ontwikkelt!

 

De afspraken zijn zowel online als fysiek mogelijk. 

Leefstijlcoaching - small Leefstijlcoaching - premium
Uitgebreid intake gesprek Uitgebreid intake gesprek
2 vervolgconsulten a 45 min 4 vervolgconsulten a 45 min
We nemen je huidige voedings- en leefstijlpatroon onder de loep We nemen je huidige voedings- en leefstijlpatroon onder de loep
Inzicht in de juiste voeding en supplementen voor jou en leefstijladviezen. Inzicht in de juiste voeding en supplementen voor jou en leefstijladviezen.
Starttraject om direct mee aan de slag te gaan. Starttraject om direct mee aan de slag te gaan.
Voeding- en supplementadvies op maat Voeding- en supplementadvies op maat
Mogelijkheid tot app/mail contact voor alle vragen gedurende traject. Mogelijkheid tot app/mail contact voor alle vragen gedurende traject.
10% korting op supplementen (Vitakruid, WHC, Energetica Natura, Nutriphyt) 10% korting op supplementen (Vitakruid, WHC, Energetica Natura, Nutriphyt)