Vitality Abonnement

Merk jij soms dat je de balans kwijt bent? Of weet je niet waar je moet beginnen om jouw voedingspatroon om te gooien? 

Wil jij een stok achter de deur om aan jouw gezondheid of persoonlijke ontwikkeling te werken? Of vind je het gewoon fijn om hier wat begeleiding in te krijgen?

Dan is het Vitality Abonnement wat voor jou! 

 

Maandelijks sparren we in een ontspannen setting over waar jij behoefte aan hebt, 1 : 1 of online! Het kan een combinatie zijn van voedingsadviezen, persoonlijk willen groeien, de juiste balans vinden of het beantwoorden van al jouw vragen.

Het is helemaal aan jou, ik ben er om jou te begeleiden, motiveren en inspireren. 

Wil jij met jouw gezondheid of persoonlijke ontwikkeling aan de slag, je voedingspatroon aanpakken? Maandelijke sparren in de praktijk in Maassluis of online met het Vitality Abonnement.

Wat kan ik verwachten?

  1. Maandelijkse spar sessies: Elke maand heb je de mogelijkheid om een persoonlijke spar sessie van een half uur te hebben,  dit is zowel 1:1 als online mogelijk. Deze sessies zijn bedoeld om jou te begeleiden en te inspireren bij het bereiken van je gezondheids- en mindsetdoelen. Of je nu vragen hebt, advies nodig hebt of gewoon wat motivatie zoekt, ik sta altijd voor je klaar.

  2. Maandelijks nieuwe opdrachten en/of challenges: Om ervoor te zorgen dat je constant vooruitgang boekt, ontvang je elke maand twee nieuwe opdrachten/challenges om aan te werken. Deze opdrachten zijn speciaal ontworpen om je te helpen je grenzen te verleggen, obstakels te overwinnen en positieve veranderingen in je leven aan te brengen. Door actief met deze opdrachten aan de slag te gaan, zul je merken dat je groeit en je volledige potentieel benut.

  3. Online invulboek: Om je te ondersteunen bij het behalen van je doelen en het creëren van nieuwe routines, krijg je toegang tot een online invulboek.

  4. Korting op trajecten en het E-book Gezonde Gewoontes: Als abonnee krijg je 10% korting op alle andere trajecten, EMB-Bloedtesten en het E-book.

  5. Korting op supplementen: Als abonnee ontvang je ook 15% korting op supplementen die in de praktijk worden verkocht. Het is belangrijk om je lichaam te ondersteunen met hoogwaardige supplementen, en daarom wil ik ervoor zorgen dat je toegang hebt tot de beste producten met een fijne korting. Dit is een fantastische gelegenheid om je gezondheidsroutine naar een hoger niveau te tillen en je lichaam van de juiste voedingsstoffen te voorzien.

 

Jouw investering: €39,95 per maand

*Beperkt aantal plekjes beschikbaar.

*Maandelijks opzegbaar.


Wil jij elke maand een stap dichter bij een gezondere levensstijl en een positieve mindset komen?

Het Vitality abonnement biedt jou de perfecte mogelijkheid om met je gezondheid en mindset aan de slag te gaan.

Met exclusieve voordelen en waardevolle ondersteuning, zul je gegarandeerd je doelen bereiken en de beste

versie van jezelf worden!


Let's do this!

Ik wil graag abonnee worden!