ORTHOMOLECULAIR CONSULT

The key: bewustwording, de juiste voedingsstoffen, balans tussen inspanning én ontspanning en de juiste mindset!

Samen gaan wij ervoor om de ideale gezondheid te bereiken en klachten (preventief) te behandelen.


Mijn werkwijze

Allereerst plannen we een intakegesprek in. Per mail stuur ik je intake documenten toe. 

Neem ruim de tijd om de documenten in te vullen. Graag ontvang ik deze uiterlijk 2 dagen voor de afspraak ingevuld retour. 

 

In het intakegesprek nemen we de intake documenten door en analyseren we jouw huidige levensstijl. We vatten jouw klachten samen en kijken wat je doelstelling is. Het is mogelijk het consult in combinatie met een EMB-bloedtest te doen. Deze wordt dan bij het intakegesprek afgenomen. Dit biedt nog specifieker inzicht in wat jij exact nodig hebt of waar het lichaam tekort schiet. Na afloop krijg je alvast wat tips mee zodat je gelijk van start kan gaan! 

 

Aan de hand van het intakegesprek en eventueel de uitslag van het bloedonderzoek ga ik een uitgebreid persoonlijk behandelplan opstellen. 


Hoe ziet een behandelplan er precies uit?

  • Persoonlijk voeding- en leefstijladvies
  • Eventueel suppletieadvies
  • Kennis en weetjes over je lichaam
  • Mindset opdrachten 
  • Stress wat is het en hoe ga je er het best mee om
  • (Uitslag bloedonderzoek)

In het tweede consult bespreken we uitgebreid het behandelplan en indien van toepassing het resultaat van het bloedonderzoek. 

Ik geef je alles mee waarvan ik denk dat je hier het beste resultaat mee boekt, het is aan jou om dit ook na te streven! 

 

Vervolgens ga jij volop aan de slag met het behandelplan. Omdat ik heel benieuwd ben hoe het met je gaat, neem ik na een paar weken contact met je op.

 

Mocht je na een week of 4 tot 6 van alle klachten af zijn, dan is een vervolgconsult niet nodig. Willen je klachten nauwelijks of helemaal niet verminderen, dan raad ik aan om nog een vervolgconsult in te plannen.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je een vervolgconsult wenst om eventuele knelpunten te bespreken en behoefte hebt aan meer coaching, dat is helemaal aan jou! Ik vind het ontzettend fijn om deel uit te maken van jouw proces en je te begeleiden waar nodig. 

 

De afspraken zijn zowel online als fysiek mogelijk. (i.c.m. bloedtest is het intakegesprek wel fysiek)

Ik adviseer het starttraject wel altijd fysiek te doen.


' Bij Sharon heb ik een kort traject gevolgd waarbij ook een EMB bloedtest is afgenomen. Ik heb veel waardevolle adviezen en informatie gekregen wat betreft voedingspatroon veranderen, voedingswaardes, voeding en supplementen.

Zij denkt goed met de situatie mee om ook daadwerkelijk een realistische verandering in het voedingspatroon te kunnen halen. Sharon kijkt naar de dingen die wél goed gaan en haalbaar zijn, verder is Sharon laagdrempelig en positief ingesteld, wat heel fijn in de omgang is! '  - Patty Valkenburg