RISE ABOVE YOURSELF TRAJECT

Is dit herkenbaar voor jou?

  • Opgebrand, vermoeid, burn-out
  • Heb je last van veel vage klachten
  • Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik?
  • Ben je op zoek naar meer balans?
  • Heb je last van onzekerheid, waardoor je bepaalde dingen niet aan durft te pakken en ben je klaar met excuses maken voor jezelf?
  • Voel je je wat minder goed in je vel zitten en zoek je weer ruimte voor geluk?
  • Wil je weten waar je kracht ligt en hoe je dit inzet?
  • Je ervaart in algemene zin stress, onrust of spanningen en je wilt daar wat aan doen

Wat kan je van het traject verwachten?

Ik ben ervan overtuigd dat alles met elkaar in verbinding staat, vandaar het Rise Above Yourself traject. Dit is een combinatie van coaching, orthomoleculair consult, NLP en een EMB-bloedtest.

 

Het eerste consult bestaat uit een uitgebreid intake gesprek en een EMB-bloedtest. Op basis van de uitslag maak ik voor jou een uitgebreid persoonlijk voedings- en suppletieadvies en kunnen wij de oorzaak van eventuele klachten achterhalen. In het tweede consult nemen we de uitslag van de bloedtest samen door en maken we een kleine start voor de aankomende 3 coaching sessies. De coaching sessies zijn helemaal op jouw hulpvraag en jou afgestemd zodat jij hier het beste uit kan halen! Deze manier van aanpak heeft het beste effect omdat je echt van binnenuit gaat werken zowel lichamelijk als geestelijk. 

 

Wanneer je het traject bent aangegaan mag je altijd contact met mij opnemen voor eventuele vragen en/of support tussen de afspraken door!

Samen gaan we 3 maanden aan de slag om jouw doelstellingen te bereiken!Ervaring Rise Above Yourself Traject;

' Na een burn-out bleef ik vage klachten houden en daar was ik klaar mee. Het was tijd voor een nieuwe stap! Het Rise above yourself traject sprak mij enorm aan en zo ben ik bij Sharon gekomen. Vanaf het allereerste moment dat ik kennismaakte met Sharon was ik op mijn gemak bij haar. Het is een super lieve, eerlijke en zorgzame meid die alle tijd voor je neemt. Ze luistert naar je verhaal en geeft je andere inzichten en motiveert je, zodat je zelf weer verder kan. De coaching past ze aan op basis van je verhaal en persoonlijkheid, dat vond ik super fijn. De combi van de emb-test, voeding advies en de coaching heeft mij super geholpen en nieuwe inzichten gegeven en ik kan dit traject dan ook zeker aanraden. Bij Sharon ben je echt in liefdevolle handen!   - Silvia Schaeffer-Post